«Κρύος» παρέμεινε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός, δεν κόντραρε την ΤΣΣΚΑ

«Κρύος» παρέμεινε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός, δεν κόντραρε την ΤΣΣΚΑ

Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υποτάχθηκε εύκολα με 97-77 χωρίς τις υπηρεσίες του αρχηγού του.

Μετά από δύο καλές νίκες με Ολυμπιακό και Ζενίτ ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στη Megasport Arena και δεν μπόρεσε να πλησιάσει την ποιοτική ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, παρά το γεγονός πως έδειξε συνέπεια στο σκοράρισμα, σημείωσε αρνητικό ρεκόρ πόντων στην άμυνα (31-22). Σταδιακά, οι Ρώσοι αύξησαν τη διαφορά τους και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +15 μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στους πράσινους.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να «ψαλιδίσει» τη διαφορά και απλά, επιχείρησε να ακολουθήσει στο σκορ τον αντίπαλο.

Ο Οκάρο Γουάιτ είχε υψηλή συγκομιδή πόντων (19), ο Νέντοβιτς ήταν και εκείνος διψήφιος ξανά, όμως, η απουσία του Παπαπέτρου αποδείχθηκε σημαντική για το Τριφύλλι. Ξανά, ο Κέντρικ Πέρι δεν βοήθησε με την ελληνική ομάδα να έχει σοβαρό πρόβλημα στα γκαρντ.

Τα δεκάλεπτα: 31-22, 53-38, 75-54, 97-77

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News