ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 70-64 (Highlights/vid)

Δύσκολη αποστολή για το «τριφύλλι» στην Μόσχα.

O Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (19:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το «τριφύλλι» απέκτησε ψυχολογία έπειτα από τις δύο απανωτές νίκες, κόντρα σε Ολυμπιακό και Ζενίτ. Βέβαια, η αποστολή στην πρωτεύουσα της Ρωσίας μόνο εύκολη δεν λογίζεται, απέναντι σε μία πλήρη ΤΣΣΚΑ, που έχει ανάγκη το αποτέλεσμα.

Στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψει του εκεί, ο Παναθηναϊκός έφυγε δύο φορές νικητής, σκοράροντας κατά μέσο όρο στο διάστημα αυτό 90 πόντους! Μάλιστα, συνολικά στην σύγχονη εποχή της διοργάνωσης, το ρεκόρ του στην Μόσχα είναι θετικό (8 νίκες, 8 ήττες).

Τζάμπολ στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός στις 19:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Η βελτίωση στην άμυνα έχει δώσει λύσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ και η επίθεση έχει ανέβει, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Η άμυνα ζώνης μας έχει βοηθήσει, όμως είναι μια περιστασιακή άμυνα και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτήν για όλη τη σεζόν. Το έργο μας με την ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλό ρόστερ. Πρέπει να εστιάσουμε στα ριμπάουντ, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το μακρινό σουτ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News