Δημήτρης Διαμαντίδης: «Με το ΕΝ.Α έφτασα στο Μηδέν»

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Με το ΕΝ.Α έφτασα στο Μηδέν»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε τρίποντο στην ενέργεια και μηδένισε! Με ποιον τρόπο; Με το Πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Sponsored Content.

Το καινοτόμο πρόγραμμα που εγγυάται ενεργειακή ανεξαρτησία από την πρώτη κιόλας μέρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του ΗΡΩΝΑ να μειώσουν έως και να «μηδενίσουν» το κόστος του ρεύματος τους, παρά τις αυξητικές τάσεις της αγοράς, καλύπτοντας τις ενεργειακές τους ανάγκες από ανανεώσιμες πηγές.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας είχε συνηθίσει στην καριέρα του να κερδίζει και το απεδείκνυε επανειλημμένως στις μεγάλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι, επέλεξε να «κερδίσει» και στην ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού του, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Χωρίς εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του σπιτιού του, «παράγει» την ενέργεια που καταναλώνει από τα φωτοβολταϊκά πάρκα του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, από το οποίο ο κάθε Πελάτης του ΗΡΩΝΑ μπορεί να επωφεληθεί με ελάχιστη συμμετοχή ποσού 100€, το οποίο δίνεται, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ως ΔΩΡΟ από τον ΗΡΩΝΑ για τον πρώτο χρόνο. Την «απόδοση» που πλέον μπορεί, ανάλογα με το ποσό συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, να φτάσει μέχρι και το 14%, ο Δημήτρης Διαμαντίδης την «εισπράττει» με τη μορφή έκπτωσης στο κόστος του ρεύματός στο λογαριασμό του ΗΡΩΝΑ. Μάλιστα, όσο αυξάνεται η τιμή του ρεύματος, τόσο μεγαλώνει η «απόδοση»! Υπολογίζοντας εδώ το ποσό που χρειάζεται τελικά ο κάθε Πελάτης για να «μηδενίσει», ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα κατάφερε!

Φυσικά, η αγάπη για το «πράσινο», έδωσε στον κορυφαίο αθλητή έναν ακόμα λόγο να συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α βρήκε τον τρόπο να «μηδενίσει» τους ρύπους και να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, επωφελούμενος από τη δύναμη του ήλιου, «παράγοντας» τη δική του «πράσινη» ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέκτησε πραγματική ΕΝ.εργειακή Α.νεξαρτησία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό εξοπλισμό στη στέγη του!

Όπως τονίζει και ο ίδιος: «Το καινοτόμο πρόγραμμα ΕΝ.Α προσφέρει «πράσινη» και οικονομική ενέργεια σε όλους τους πελάτες του ΗΡΩΝΑ. Ακούγεται πρωτάκουστο: μηδενικό κόστος ρεύματος και μηδενικοί ρύποι χωρίς εγκατάσταση κάποιου ειδικού φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του σπιτιού μου κι όμως ο ΗΡΩΝΑΣ το έκανε πραγματικότητα. Χαίρομαι που για τα επόμενα 20 χρόνια θα έχω εξασφαλίσει οικονομία στο κόστος του ρεύματός μου και θα έχω συμβάλλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News