Επίσημο: Με 11 παίκτες ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζαλγκίρις
Νίκη… ηρεμίας αναζητά στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (20:00), που είναι η πρώτη από τις δύο εκτός έδρας υποχρεώσεις του στην 3η φετινή διαβολοβδομάδα.
Το «τριφύλλι» ψάχνει το πρώτο διπλό του στην τρέχουσα διοργάνωση, αφού ηττήθηκε και στις 5 προηγούμενες εξορμήσεις του. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη 3η σερί ήττα (72-74 εντός) από την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια, με συνέπεια να υποχωρήσει στο 2-7.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε στην Αθήνα, ενώ δεν ταξίδεψαν με την αποστολή ούτε ο Μαντζούκας, ούτε ο Καββαδάς.
Ετσι, οι πράσινοι έχουν 11, αντί για 12 διαθέσιμους παίκτες:
Πέρι, Μέικον, Φέρελ, Μποχωρίδης, Σαντ Ρος, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Εβανς, Φλόιντ, Παπαγιάννης
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Μπογκντάνοβιτς - «Χαρτί» ο Ομπράντοβιτς» (vid)
- «Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες έναν παραλογισμό - Αυτό άλλαξε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ετοιμάζει προσφορά για τον Ρίκι Ρούμπιο ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Θέλουν με... τρέλα Παναθηναϊκό οι Φαν Ντρόγκελεν και Κρίστιανσεν - Τι ισχύει για Γένσεν
- Βόμβα: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Τζίγκερ - Η ομάδα που αναλαμβάνει και ο προπονητής