Είτε αρέσει, είτε όχι, είναι ο πιο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 70-84: Τα highlights της ήττας

Ξέχασε να αστοχήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο αρχηγός, δείχνοντας ότι τα προσβλητικά σχόλια μετά την άσχημη παρουσία του κόντρα στην Ούνιξ δεν τον άγγιξαν.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Basket League με 13,8 πόντους ,4 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ 43% δίποντα, 36% τρίποντα και 73% βολές κατά μέσο όρο.

Από την άλλη στην Ευρωλίγκα είχε 12,1 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 27 παιχνίδια με 31 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Από τα στατιστικά του φαίνεται πως είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα (κάτι που πιθανώς να μην είχε σε άλλο κλαμπ) και για αυτό ο Παναθηναϊκός έκανα τα αδύνατα δυνατά για τον δέσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κάπτεν παραμένει κομβικός για το τριφύλλι και φέτος πολλά εξαρτώνται από την παρουσία του, αφού όταν παίζει καλά ο πρωταθλητής είναι ανταγωνιστικός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News