Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός: Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη ο Φέρελ!

Στο Κάουνας για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις (16/11, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Μονόδρομος η νίκη για τον Εξάστερο, προκειμένου να μη… φλερτάρει ακόμα εντονότερα με την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 2 νίκες έχει κολλήσει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία έχει ρεκόρ 2-7 στην Ευρωλίγκα, μέχρι στιγμής. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες, από Βιλερμπάν και Ούνιξ εντός και Ερυθρό Αστέρα εκτός.

Απαραίτητο το «διπλό» στο Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός, όπου το «Τριφύλλι» παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, μιας και τρέχει τρομερά κακό σερί μακριά από το ΟΑΚΑ.

Τζάμπολ στο Κάουνας στις 20:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί. Γνωρίζω πως έχουν καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους, που τη δημιουργούν οι οπαδοί τους. Όμως και οι δύο ομάδες χρειάζονται αυτή την νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, πρέπει να παίξουμε σκληρά και δυνατά.

Το κλειδί θα είναι να έχουμε αυτή τη σκληράδα, να παίξουμε καλή άμυνα. Όποιος παίξει πιο δυνατά θα νικήσει». Αυτά δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ για τον αγώνα της Λιθουανίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News