Υπερασπίζεται το «σπίτι» του – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός: Ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης του ρόστερ

Ζητούμενο η εντός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» έχουν σαν μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το «Τριφύλλι» βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, πάνω από τη Ζαλγκίρις. Έχει ρεκόρ 2-6, προερχόμενο από δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Βιλερμπάν εντός και Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η αποψινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, η Ούνιξ Καζάν, είναι στην 14η θέση της κατάταξης, έχοντας 3 νίκες και 5 ήττες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στη Γαλλία από την Βιλερμπάν με σκορ 85-82.

Έναν και μοναδικό «πονοκέφαλο» έχει ο τεχνικός του Εξάστερου, ο Δημήτρης Πρίφτης. Η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς στον αγώνα κρίνεται αμφίβολη, μιας και ο Σέρβος άσος ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν, λοιπόν, με τη σέντρα του αγώνα προγραμματισμένη για τις 21:00.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News