Μεταγραφή αλά... Τζέιμς και Ανταμς!

Μεταγραφή αλά... Τζέιμς και Ανταμς!

Διψήφιος σε άλλο ένα παιχνίδι (με τον ΠΑΟΚ) ο Ντάριλ Μέικον. Συγκεκριμένα ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού σκοράροντας 14 πόντους με ένα τρίποντο.

Τις προάλλες που διέλυσε μόνος τους πρωταθλητές Ευρώπης πολλοί αναρωτηθήκαμε αν είχαμε μπροστά μας τον καινούργιο Μάικ Τζέιμς!

Όταν δεν έχεις λεφτά πρέπει να δημιουργείς παίκτες, ενισχύοντας το τμήμα σκάουτινγκ για να ξέρεις να ψαρεύεις ευκαιρίες.

Κάπως έτσι βρίσκεις παίκτες όπως ο Ντάριους Άνταμς και ο Μάικ (για να δώσουμε ένα παράδειγμα). Θυμάστε το τρομερό δίδυμο που οδήγησε την Μπασκόνια στο φάιναλ φορ του 2016 αποκλείοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό;

Ο Άνταμς βολόδερνε μεταξύ Βενεζουέλας, Δομηνικανής Δημοκρατίας, Ουκρανίας, Γαλλίας και Γερμανίας και μάλιστα σε ομάδες που μόνο πρώτης γραμμής δεν τις λες, πριν τον ανακαλύψει η Μπασκόνια. Ο Μάικ μια από τα ίδια.

Βρέθηκε στον Κολοσσό μετά από την Β’ Κατηγορία (ούτε καν Α2) Ιταλίας. Κι απ’ εκεί με… 30 χιλιάδες buyout στην ομάδα της Ρόδου, στην Μπασκόνια, στην Euroleague και στην εκτόξευση.

Είναι ο κανόνας που επικρατεί σε τέτοιες περιπτώσεις: Όταν δεν έχεις τα… άπειρα χρήματα για να αγοράσεις παίκτες πρώτης γραμμής, ο μονόδρομος είναι να βρεις αντίστοιχους με προοπτική και να τους δημιουργήσεις.

Να έχουν ένα πακέτο ικανότητας, συμπεριφοράς, προσωπικότητας, προοπτικής και κίνητρου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News