Ο κόουτς Λυκογιάννης «εστίασε» στην ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Ο κόουτς Λυκογιάννης «εστίασε» στην ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη στις δηλώσεις του πριν το ματς στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία βαριά ήττα στην Ευρωλίγκα το κάνει ακόμη πιο δύσκολο γιατί όλοι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι και θα ψάξουν να βρουν έναν τρόπο αντίδρασης.

Ο έλεγχος του ρυθμού και το αμυντικό ριμπάουντ είναι πάρα πολύ σημαντικά σημεία προκειμένου να μπούμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα η επιθετική μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες μας και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να διαβάσουμε αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News