Πώληση ΚΑΕ: Καμία σοβαρή πρόταση - Γίνονται προσπάθειες ανεύρεσης αγοραστή!

Πώληση ΚΑΕ: Καμία σοβαρή πρόταση - Γίνονται προσπάθειες ανεύρεσης αγοραστή!

Από τότε που μπήκε πωλητήριο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κανένας υποψήφιος αγοραστής δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση κάποιας σοβαρής πρότασης για να πάρει τα «κλειδιά» της ομάδας (πηγή: gazzetta.gr).

Το αναφέρει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συχνά – πυκνά, πως δεν υπάρχει καμία… ουρά από επενδυτές, που να περιμένουν να επενδύσουν στο μπάσκετ και στον Παναθηναϊκό με το ποσό των 25 εκατ. ευρώ. Περίπου 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει φθάσει στα γραφεία της ΚΑΕ κάποια σοβαρή πρόταση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει στασιμότητα.

Όλο αυτό το διάστημα, γίνονται προσπάθειες για την ανεύρεση αγοραστή. Αγοραπωλησίες δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη.

Μέχρι να συμβεί αυτό που προσδοκά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ομάδα θα πορευτεί με την πολιτική έσοδα – έξοδα. Το ότι τηρείται σιγή ιχθύος, δεν σημαίνει ότι δεν «δουλεύονται» κάποια πράγματα. Τόσο στο διοικητικό, όσο και στο γηπεδικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News