Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Panathinaikos - Villeurbanne

Στη «μάχη» της 8ης αγωνιστικής της Euroleague ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (4/11, 19:00) στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο 2-5 στα πρώτα παιχνίδια τους στη διοργάνωση αμφότερες οι ομάδες.

Οι «πράσινοι» έρχονται από το 1-1 της περασμένης «διαβολοβδομάδας». Επικράτησαν της Εφές με εμφατική νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατάφεραν να πράξουν το ίδιο στο εντός έδρας παιχνίδι ενάντια στην Βιλερμπάν.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται στο Βελιγράδι με στόχο την 3η νίκη της στη φετινή χρονιά. Παράλληλα, ζητούμενο εξακολουθεί να αποτελεί το πρώτο «διπλό».

Τζάμπολ στο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός σήμερα στις 19:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Το βασικό ήταν να κερδίσουμε, το άλλο είναι ότι Παπαπέτρου και Ουάιτ έπαιξαν τραυματίες στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να μείνουν εκτός. Ο Σαντ Ρος χθες δεν έκανε προπόνηση, επειδή είχε πυρετό. Ήθελα να βάλω όλα τα παιδιά και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι.

Το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε κερδίζοντας. Να πάμε λίγο πιο γρήγορα, πάμε λίγο αργά στη βελτίωση. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Υπάρχει πρώτη ύλη σε παιδιά όπως ο Μαντζούκας και ο Αβδάλας, αλλά το θέμα είναι η προσέγγιση στην εξέλιξή τους και το πώς δουλεύουν», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη επί του Κολοσσού για τη Basket League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News