Αποχαιρέτισε τον Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα της νέας ψηφοφορίας για την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου και φρόντισε αμέσως να τον αποχαιρετίσει μέσω «ιστορίας» στο Instagram.
Μέσω της νέας ψηφοφορίας ο Μπερτομέου θα εγκαταλείψει την Ευρωλίγκα και τυπικά από τις 30 Ιουνίου του 2021.
Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος δικαιώθηκαν επιτέλους για τα όσα έχουν «τραβήξει» στο παρελθόν από τον CEO της διοργάνωσης και μια νέα σελίδα στο μπάσκετ είναι έτοιμη να γυρίσει.
Ο «DPG» αντέδρασε αμέσως στο Instagram για την οριστική απομάκρυνση του Μπερτομέου, αλλά και για το γεγονός πως όλες οι πειθαρχικές διώξεις του τελευταίου συνάντησαν «τοίχο».
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επανέλθει για Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- «Δύσκολή εξέλιξη για Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν»
- «Ο Πάλμερ-Μπράουν θα φύγει γρήγορα από τον Παναθηναϊκό»
- «Αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα γίνει η πιο δυνατή μεταγραφή»
- «Επιμένει για Κρίστιανσεν ο Νίστρουπ - Τι του είπε ο παίκτης για τα ιατρικά»