Καλαϊτζάκης: «Δεν ξενυχτάω - Δεν είναι προτεραιότητα το NBA»

Καλαϊτζάκης: «Δεν ξενυχτάω - Δεν είναι προτεραιότητα το NBA»

Σε συνέντευξή του στο SDNA μίλησε για τον αδερφό του που κάνει καριέρα στο NBA αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Απόσπασμα των δηλώσεων του στην ιστοσελίδα:

«Να σου πω την αλήθεια δεν ξενυχτάω για να δω τον αδερφό μου. Γιατί τις περισσότερες φορές έχω προπόνηση την επόμενη μέρα. Αλλά πάντα ξυπνάω νωρίς για να δω αν έχει αγωνιστεί και να δω τα highlights», ήταν τα λόγια του.

Την ίδια στιγμή αποθέωσε τον αδερφό του, τον οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα, λόγω της σκληρής δουλειάς και της επιμονής του να φτάσει στο στόχο.

«Σίγουρα νομίζω ότι είναι παράδειγμα και σίγουρα άλλη μια περίπτωση ότι τίποτα δεν είναι απίθανο αρκεί να δουλεύεις και να ονειρεύεσαι κάθε μέρα και να μην αφήνεις κανένα να σου πει τι μπορείς να κανείς και τι όχι. Ο Γιώργος πάντα πίστευε ότι θα τα καταφέρει και ότι μια μέρα θα παίξει στο ΝΒΑ και τα κατάφερε, αλλά σίγουρα έχει πολύ δρόμο μπροστά του ακόμα και πολύ δουλειά ακόμα».

«Η δίκη μου άποψη είναι ότι δεν έχει ταβάνι. Γιατί ξέρω ποσό δουλεύει και τι θέληση έχει Σίγουρα θα είναι δύσκολο να βρει μια θέση και να κάτσει για χρόνια στο nba αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρει», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όσο για εκείνον, το ΝΒΑ δεν αποτελεί προτεραιότητα στην παρούσα φάση. «Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω στο μυαλό μου και είναι και αρκετά δύσκολο αλλά ποτέ μην λες ποτέ», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ σχετικά με το αν θα ήταν ονειρικό για τον ίδιο να μοιραστεί το παρκέ, στο ΝΒΑ με τον αδερφό του, αφού χαμογέλασε απάντησε «όπως το είπες ονειρικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News