Κλάτενμπεργκ... και στο μπάσκετ - Η ΕΟΚ αγνόησε τη φάση Παπαδάκη - Βεζένκοφ!

Κλάτενμπεργκ... και στο μπάσκετ - Η ΕΟΚ αγνόησε τη φάση Παπαδάκη - Βεζένκοφ!

Η νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ ξεκίνησε… με το δεξί για τους «πρεσβευτές της ισονομίας» με την ΕΟΚ να κλείνει τα μάτια της στη φάση του Παπαδάκη με τον Βεζένκοφ και τα αυτιά της στις «φωνές» του Ηρακλή.

Ο Δημήτρης Μπήτης, παρατηρητής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, δεν κάνει καμία αναφορά για την τελευταία φάση του Ηρακλής-Ολυμπιακός και το πεντακάθαρο φάουλ του Σάσα Βεζένκοφ στον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, θεωρώντας όπως είναι επόμενο πως δεν υπήρχε παράβαση και πως οι Παπαπέτρου, Κατραχούρας και Δαρλαμήτσος αποφάσισαν σωστά, την στιγμή μάλιστα που δεν πήγαν καν στο instant replay να ελέγξουν τη συγκεκριμένη φάση.

Μέχρι στιγμής, υπάρχει αλλοίωση στο πρωτάθλημα, καθώς ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ πιθανό να βρισκόταν τούτη την ώρα, στο «2-1» μαζί με τον Παναθηναϊκό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News