Κορυφαίος σουτέρ της Ευρωλίγκα ο Ντάριλ Μέικον!

Κορυφαίος σουτέρ της Ευρωλίγκα ο Ντάριλ Μέικον!

Στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα τις πρώτες έξι αγωνιστικές βρίσκεται από την Τετάρτη ο Ντάριλ Μέικον, αλλά κα

ι στην τρίτη όσον αφορά το ποσοστό ευστοχίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ κούφανε την Ευρώπη με τα εννέα τρίποντα σε δώδεκα προσπάθειες και ήθελε μόλις ένα ακόμα, για να πιάσει στην κορυφή τον αντίπαλό του στο ματς με την Εφές, Λάρκιν για τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75 σε μία αναμέτρηση.

Με τα εννέα μακρινά σουτ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο Μέικον συμπλήρωσε αισίως τα 20 τρίποντα σε 6 αγώνες (3,3 περίπου ανά αγώνα) σε συνολικά 38 προσπάθειες και ανήκει πλέον στην κορυφή με τα περισσότερα 3 pointers. Ακολουθούν Χίλιαρντ (Μπάγερν) και Κάαναν (Ούνιξ) με 17 τρίποντα σε 43 και 41 προσπάθειες αντίστοιχα.

Ο Μέικον σουτάρει με 52,63% από τα 6,75 μέτρα και βρίσκεται στην 3η θέση. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 64,29% (9 εύστοχα τρίποντα σε 14 προσπάθειες) και στη δεύτερη θέση ο Ουόλντεν με 14 εύστοχα τρίποντα σε 26 προσπάθειες.

Τέλος, είναι και ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα με 108 πόντους σε 6 ματς, δηλαδή 18 ανά αγώνα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News