Μαλέσκου για Χεζόνια: «Ήμουν καχύποπτη και απέρριπτα! - Δεν είχα ποτέ «χορηγούς»!»

Μαλέσκου για Χεζόνια: «Ήμουν καχύποπτη και απέρριπτα! - Δεν είχα ποτέ «χορηγούς»!»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στο oneman.gr και προσπάθησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με την ερωτική της ζωή, ωστόσο, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί για τον Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά, κομμάτι της συνέντευξής της:

Η Ιωάννα Μαλέσκου δε μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της. Για αυτό και δεν υπάρχει παρά μόνο μια παλιά φωτό που την δείχνει με κάποιο σύντροφό της. Μια απαράβατη αρχή της που προφανώς και δεν σεβάστηκα. Οπότε και την ρώτησα το γιατί.

«Πάντοτε ήθελα και θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πάντα δυο βήματα διακριτικά πίσω. Ούτε μου αρέσουν οι διαχυτικότητες, όπως αγκαλιές και φιλιά, όταν βρίσκομαι με τον άνθρωπό μου κάπου έξω».

Η Ιωάννα δεν μιλάει για καμία από τις μακροχρόνιες σχέσεις της, ούτε επιβεβαιώνει σχέσεις που της έχουν «χρεώσει» όπως π.χ. δεσμό με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, ούτε για τι συμβαίνει τώρα στη ζωή της.

«Δεν πρόκειται να σου απαντήσω παρά μόνο για να σου πω, μια και επιμένεις τόσο, ότι πλέον είμαι πολύ καλά. Πέρυσι απέρριπτα τα πάντα και ήμουν καχύποπτη. Επίσης, δεν με ενδιαφέρουν άνθρωποι του χώρου, αλλά άνθρωποι που κάνουν άλλα πράγματα».

Οπού στα πάντα που απέρριπτε συμπεριλαμβάνονται και αρκετές προτάσεις (live ή online) για να βγει έξω μαζί τους από καλεσμένους της.

«Συνέβη και ήταν αμήχανο. Δεν απαντάω γενικότερα ποτέ σε ό,τι μου στέλνουν online. Και αυτό γιατί τα γραπτά μένουν. Δεν θέλω να δώσω σε κανένα δικαίωμα να λέει πράγματα για εμένα. Αν και ξέρεις πόσο κόσμο θα μπορούσα να κάψω μόνο και μόνο με αυτά που μου έχουν κατά καιρούς στείλει; Ειδικότερα αυτούς που στο παρελθόν πήγαν να με προσεγγίσουν διαφορετικά, τους έβαλα φρένο και οι οποίοι τώρα μου επιτίθενται».

Μια στάση που θεωρώ λογικό κατάλοιπο του να έχεις το φιζίκ της Ιωάννας και να μεγαλώνεις ή να εργάζεσαι σε επαρχιακές πόλεις. Εκεί που είναι πολύ εύκολο για τους κακοπροαίρετους να σε πιάσουν στο στόμα τους και σχεδόν ακατόρθωτο να σε αφήσουν. Με τα πράγματα στην Αθήνα να είναι εννοείται ακόμη πιο βάρβαρα.

«Δεν έχω σκελετούς στην ντουλάπα μου. Κανείς δεν μπορεί π.χ. να γυρίσει να πει “εγώ την έφτιαξα την Μαλέσκου”. Δεν είχα ποτέ μου “χορηγούς” ή “πλάτες”».

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News