Παναθηναϊκός - Εφές 95-69: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Εφές 95-69: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εφές.

Σαν το… νερό χρειαζόταν μια τέτοια παράσταση να δείξει στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός. Γέμισαν με αυτοπεποίθηση και απέκτησαν ψυχολογία οι παίκτες, ενώ οι φίλοι του συλλόγου ενθουσιάστηκαν και πάλι μετά από μια σειρά μέτριων ως και κακό εμφανίσεων.

Δημήτρης Πρίφτης (8/10): Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε καλή πνευματική προετοιμασία στους παίκτες του, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό την πίεση του 1-4. Έκανε σωστή διαχείριση στο ματς, πήρε καίρια τάιμ άουτ και μαζί με τους αγωνιζόμενους, έκανε και εκείνος έναν καλό αγώνα!

Κέντρικ Πέρι (7/10): Ο Αμερικανός γκαρντ δικαιολόγησε τον τίτλο του playmaker στο αποψινό παιχνίδι πετυχαίνοντας έξι ασίστ στο παιχνίδι. Σημείωσε και ένα δίποντο.

Ντάρι Μέικον (10/10): Έκανε εξωπραγματική εμφάνιση ο Μέικον με 9/12 τρίποντα, λίγο έλειψε να φθάσει το ρεκόρ του Λάρκιν στην Ευρωλίγκα. Θύμισε Ράις στο ΟΑΚΑ με 34 πόντους! Αναμφίβολα, ο man of the match!

Γιώργος Παπαγιάννης (9/10): Εκ των κορυφαίων ο Μεγαρίτης σέντερ, ο οποίος έκανε μια καταιγιστική εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους. Έκανε double double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (-): Έπαιξε για λίγο στο τέλος, ενώ το ματς είχε κριθεί. Μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και προσέφερε τρεις πόντους στην ομάδα του.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Παρά το πρόβλημα τραυματισμού, ο «Πάπι» έσφιξε τις γροθιές του κι έπαιξε με όλες του τις δυνάμεις. Ξεκίνησε άσχημα στο παιχνίδι, όμως, στην πορεία βελτιώθηκε και πέτυχε και 8 πόντους.

https://newspao.gr/polla-richter-sto-oaka-o-exasteros-patise-tin-efes/

Γιόγκι Φερέλ (5/10): Είναι φυσιολογικό για το νεοαποκτηθέντα να μην πατάει καλά και να μην έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά, μοίρασε 4 ασίστ και έδειξε πως μπορεί να συνεισφέρει στον τομέα που «πονάει» το Τριφύλλι.

Λεωνίδας Κασελάκης (-): Αντίστοιχα με τον Μποχωρίδη, ο Κασέλ μπήκε στο φινάλε και άφησε κι αυτός το λιθαράκι του στην ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού με 2 πόντους.

Οκάρο Ουάιτ (5/10): Κι αυτός ήταν εξαιρετικά αμφίβολος μαζί με τον Παπαπέτρου, κι όμως, αγωνίστηκε κανονικά. Ο Αμερικανός έπαιξε καλές άμυνες και μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Τζεχάιβ Φλόιντ (4/10): Είναι καιρός να πάρει τα πάνω του ο Φλόιντ, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που οι «πράσινοι» κλειδώνουν από νωρίς τον σκοπό τους.

Νεμάνια Νέντοβιτς (8/10): Επανεμφανίστηκε ο καλός «Νεμάνιακ» ξανά στο ΟΑΚΑ. Από το ματς με τη Φενέρ είχε να κάνει μια γεμάτη εμφάνιση ο Σέρβος γκαρντ, τα κατάφερε στο αμέσως επόμενο εντός έδρας, πετυχαίνοντας 17 πόντους με 100% ευστοχία (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/5 βολές).

Τζέρεμι Έβανς (6/10): Επιθετικά δεν έχει πάρει μπρος, όμως, ο Έβανς έπαιξε πολύ καλή άμυνα καλύπτοντας πλήρως, τα όποια χρονικά διαστήματα δεν μπορούσε να παίξει ο Ουάιτ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (8/10): Ο Κουβανός έκανε μια απίθανη εμφάνιση μετά από καιρό (και) στο εκτελεστικό κομμάτι. Ήταν η κύρια αιτία για το 22-8 της α’ περιόδου και έδωσε ώθηση στην ομάδα του να συντρίψει την Εφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News