Παναθηναϊκός – Εφές κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός: Τότε θα είναι πανέτοιμος για πεντάδα ο Φερέλ!

Όλα έτοιμα για την 6η αγωνιστική της Euroleague…

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ακόμα μια «διαβολοβδομάδα», αυτή τη φορά με δύο εντός έδρας παιχνίδια. Πρώτο ματς αυτό της Τετάρτης κόντρα στην Εφές (27/10, 21:00).

Δύσκολη η αποστολή του Εξάστερου, αλλά το ΟΑΚΑ… μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έγινε και με τη Φενέρμπαχτσε. Με απολογισμό στην τρέχουσα διοργάνωση 1-4, τα περιθώρια για νέες απώλειες είναι ελάχιστα για τον Παναθηναϊκό, που στοχεύει στο 2/2 αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Παναθηναϊκός – Εφές, τζάμπολ στις 21:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Εφές κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Αν έχετε παρακολουθήσει τα προηγούμενα παιχνίδια μας, θα δείτε πως είχαμε παιχνίδι από μέσα. Όχι τόσο από τη θέση “5”. Όμως, θα έλεγα πως κυρίως ψάχνουμε τρόπο να σκοράρουμε από την περίμετρο, έχοντας συγκεκριμένους παίκτες που μπορούν να το κάνουν.

Αλλά, σίγουρα, οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι, κυκλοφορώντας την μπάλα πιο σωστά». Αυτά δήλωσε ο κόουτς Πρίφτης για την επίθεση της ομάδας, στο περιθώριο της ήττας από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News