Παναθηναϊκός: Όλα πιο εύκολα αν βγουν οι μεταγραφές

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Δημήτρης Πρίφτης για να εκπαιδεύσει τους παίκτες στο δικό του μπάσκετ, να βελτιώσει τους αθλητές σε σημαντικό βαθμό, να σπαταλήσει χρόνο και σκέψη ώστε να μοιράσει κατάλληλα ρόλους για να μπορέσει να λειτουργήσει και να εξελίξει το πλάνο του.

Απαραιτήτως πρέπει να του “βγουν” οι μεταγραφές, αλλιώς δύσκολα θα εξελίξει το μοντέλο που έχει στο νου του.

Αν προκύψει αποτυχία σε αυτό τον κομβικό τομέα και οι Αμερικανοί που έφερε δεν προσαρμοστούν, ο Παναθηναϊκός όσο θα περνά ο χρόνος θα γίνεται όλο και πιο προβληματικός στην άμυνα.

Αυτονόητο (επειδή το μπάσκετ είναι συνέχεια) ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορεί να μεταφέρει με ταχύτητα την μπάλα όταν επιτίθεται για να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που του δίνει ατομικά ο κάθε παίκτης.

Βέβαια αν οι τελευταίοι δεν ενταχθούν σε πρόγραμμα που στόχο έχει την μεγιστοποίηση του ομαδικού οφέλους, το καλοκαίρι ο καθένας από αυτούς θα ψάχνει δουλειά αλλού.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News