Αυτό είναι το μέλλον του Τζέιμς - Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα εφημερίδας δημιουργεί σενάριο για Τζέιμς! (pics)

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι από το Σάββατο (11/09) ο Μάικ Τζέιμς, καθώς όπως έκανε γνωστό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αμερικανός γκαρντ δεν ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του συλλόγου.

«Η ομάδα μας έφτασε σε συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς για τον τερματισμό του ισχύοντος συμβολαίου του» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ρώσους.

Ο 31χρονος άσος έζησε δύο προβληματικές σεζόν με τα χρώματα της «ομάδας του στρατού», παίρνοντας μέρος σε 87 αγώνες με μέσο όρο 18.8 πόντους και 4.7 ασίστ. Ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, έχοντας λάβει την σχετική άδεια από την ΤΣΣΚΑ.

Ο παίκτης είχε συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Ιτούδη δεν ήταν καθόλου καλές. Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές αναζητούσαν τον τρόπο που θα έλυναν τη συνεργασία τους πρόωρα και τελικά αυτό έγινε εφικτό μετά από πολλές διαπραγματεύσεις μεταξύ τους.

Αυτό είναι το μέλλον του Τζέιμς – Η αλήθεια για Παναθηναϊκό

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης αναφέρθηκε στο μέλλον του Μάικ Τζέιμς, με την επιστροφή στον Παναθηναϊκό να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Ο Μάικ Τζέιμς αποδεσμεύτηκε από την ΤΣΣΚΑ, αλλά η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό δείχνει να μην έχει πολλές πιθανότητες. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά σε ομάδα Ευρωλίγκας, η οποία εσχάτως έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Αμερικανό και «δουλεύει» την υπόθεση», γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News