Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκός έγινε... ο βασιλιάς της μαριχουάνας! (pic)
Άρχισε να καλλιεργεί μαριχουάνα ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Στέφαν Λάσμε.
Ο Γκαμπνέζος πρώην σέντερ του Τριφυλλιού είχε περιπέτειες στο παρελθόν, όσο ήταν εν ενεργεία παίκτης και συγκεκριμένα το 2016, όταν είχε πιαστεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο ίδιος άνοιξε μια προσοδοφόρα επιχείρηση, προκειμένου να διορθώσει την – τότε – μεγάλη ανορθογραφία.
«Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς πέντε χρόνια από τότε που είχα ανασταλεί για έναν χρόνο για μία άρθρωση. Ας επιταχύνουμε.
Σήμερα, είμαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας κάνναβης σε μια βιομηχανία που δεν μπορεί παρά να ευδοκιμήσει» έγραψε ο Λάσμε στην ανάρτησή του στο Instagram.
«Οι περιστάσεις δεν κάνουν έναν άνθρωπο, αλλά τον αποκαλύπτουν. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και τη γυναίκα μου Αναστασία. Είμαστε ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος της βιομηχανίας» συνέχισε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το πλάνο με Ντε Φράι, το φιλικό για... βασικός ενόψει Πάκσι
- Παναθηναϊκός: Γεμίζει η Λεωφόρος με Γκρασχόπερς - Πόσα εισιτήρια έχουν φύγει
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Φαν Ντρόγκελεν και η εναλλακτική που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Εκεί θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση μετά το «ναυάγιο» με Γένσεν
- Μπακασέτας: Ελληνική ομάδα πρώτο φαβορί - Τι λένε οι μπουκ