Ο Καββαδάς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Το αντίο του Καββαδά στον Ηρακλή - Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο διεθνής σέντερ συμφώνησε και υπέγραψε με τους πράσινους συμβόλαιο δύο ετών (1+1) αποτελώντας άλλη μια επιλογή στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη στη θέση «5», εκεί που υπάρχούν ήδη οι Παπαγιάννης και Φλόιντ.

Την περασμένη σεζόν στην Stoiximan Basket League με τον Ηρακλή, ο Καββαδάς είχε μέσο όρο 12.3 πόντους με 8.9 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 18 ματς που αγωνίστηκε και σε 26:42 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Θυμίζουμε ότι ήταν την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο προολυμπιακό τουρνουά που έγινε στον Καναδά.

Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στη στιγμή που η γνωστή σελίδα «greenking1908» τον… έντυσε με την πράσινη φανέλα.

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CR_c5kAgJly/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR2M1SwHtROYc9nyrUAa_YoEfRT8qlXSNFlmhzNZzncRl-qyk6yJDObXcmI

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News