Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως δεν υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό! (vid)
Ο Σάκης Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην τελευταία «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη και ξεκαθάρισε το θέμα με τα οπαδικά του αισθήματα.
Η απάντηση που έδωσε ο νικητής του Survivor, ήταν αφοπλιστική, αφού ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν υποστηρίζει καμία απολύτως, ομάδα.
Συγκεκριμένα, είπε: «Ο πατέρας μου είναι ΑΕΚ. Αρκετοί θεώρησαν πως υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, επειδή πήγαινα ΟΑΚΑ, λόγω… Νίκου Παππά. Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Από τα 16 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Σταμάτησα να πιστεύω σε κάποια ομάδα, γιατί δεν ήταν λογικό να παίζεις μπάλα και να υποστηρίζεις κάποια ομάδα.»
Δείτε το στιγμιότυπο στο 39:30:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε