Παναθηναϊκός: All in για παραμονή Χεζόνια - Το συμβόλαιο και η ρήτρα

«Πάρτι» οι Χεζόνια, Μπρέι, νίκη ο Παναθηναϊκός!

Μετά τις παραμονές των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κάνει το… κόλπο με την ανανέωση του Μάριο Χεζόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εισηγηθεί την παραμονή του Κροάτη και οι πράσινοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμμαχος του τριφυλλιού είναι και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος θα ήθελε να φοράει τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Και αυτό διότι τα εμπλεκόμενα μέρη δεν είναι μόνο δύο, αλλά τρία… Ειδικότερα, εμπλέκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει θέση ρήτρα 400.000 ευρώ στον αθλητή.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο λίγο πάνω από εκατομμύριο, η ρήτρα με τη Μπαρτσελόνα είναι στα 400 χιλιάρικα. Αρα, με 1,5 εκατομμύριο στο σύνολο, μπορεί να τελειώσει η… δουλειά.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε, η περίπτωση δεν είναι εύκολη και θα χρειαστεί υπομονή. Παρόλα αυτά οι προθέσεις του τριφυλλιού είναι ξεκάθαρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News