Παναθηναϊκός: Τα συν και τα πλην της μεταγραφής Πέρι

Μπετσίροβιτς: «Δουλευταράς ο Πέρι, άξιζε να βρεθεί στον Παναθηναϊκό»

Για κάθε μεταγραφικό απόκτημα πάντα ακούγονται μεγάλα λόγια, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Ο ερχομός του Κέντρικ Πέρι δημιούργησε σούσουρο αφού εδώ και λίγες ώρες όλοι ψάχνουν πληροφορίες για το νέο γκαρντ του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης παρουσιάζει κάποιες ανορθογραφίες, λογικό αφού έρχεται από χαμηλότερο επίπεδο.

Η πιο τρανταχτή απ’ όλες είναι πως ενώ το παιδί είναι σβέλτο κι εκρηκτικό, ικανό να προσφέρει πολλά στην επίθεση, εν έτη 2021 το σώμα του δεν τον βοηθάει στα μετόπισθεν.

Ξεκινώντας από το κομμάτι της παραγωγής φάσεων και της ολοκλήρωσής τους, ο πάλαι ποτέ γκαρντ της Τσεντέβιτα είναι ένα… όπλο που μπορεί να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους Πράσινους ειδικά στον αιφνιδιασμό.

Αρέσκεται πολύ στο να αναλαμβάνει ευθύνες, θέλει την μπάλα για να δημιουργεί για τον εαυτό του, έχει την ικανότητα να σκοράρει κατά ριπάς μπουκάρωντας διαρκώς προς το καλάθι. Παρότι μικρός στο δέμας, δεν τον λες και… σοφτ, αλλά το ζήτημα είναι τι θα κάνει αμυντικά στην Ευρωλίγκα.

Πως θα την βγάλει καθαρή από τα χετζ άουτ που απειλητικά θα έρθουν προς το μέρος του από τα αντίπαλα σέντερ; Να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, μπορεί το παιδί να μην είναι Τζίμερ Φριντέτ που είχε… αλλεργία στο «ξύλο» αλλά και μόνο ότι είναι κοντός, πάει να πει πως μπορεί εύκολα να… κολλήσει σε ένα σκριν άρα να χάσει δευτερόλεπτα απέναντι στον αντίπαλό του και να «χτυπηθεί» στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα.

Μπορεί εύκολα να ποσταριστεί από τους ψηλότερους περιφερειακούς και πάνω από όλα να είναι αχίλλειος πτέρνα σε μία Ευρωλίγκα που στηρίζεται σε τεράστιο βαθμό στη δύναμη.

Δεν είναι όμως μόνο το δικό του πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Πρίφτης αλλά το πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Νέντοβιτς (αν μείνει ο Σέρβος) που δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version