Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Χέιζ, στη λίστα ο Χέρβεϊ

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Χέιζ, στη λίστα ο Χέρβεϊ

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Νάιτζελ Χέιζ, ενώ ο Κέβιν Χέρβεϊ βρίσκεται στις εναλλακτικές λύσεις, για τη θέση των φόργουορντ.

Σύμφωνα με το τotalbasketgr, οι πράσινοι εξετάζουν τις παραπάνω περιπτώσεις για τη θέση «4».

Ο 27χρονος παίκτης της Ζαλγκίρις πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην Euroleague με τη φανέλα της ομάδας του Κάουνας, μετρώντας 9,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, με 44,3% στα τρίποντα στα 26:42 λεπτά συμμετοχής που αγωνιζόταν κατά μέσο όρο στους Λιθουανούς.

Το συμβόλαιο του Χέιζ με τη Ζαλγκίρις ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ανάρτηση, να επιθυμεί να προσθέσει στο ρόστερ του της επόμενης σεζόν τον Αμερικανό φόργουορντ.

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Χέιζ, στη λίστα ο Χέρβεϊ

Από την άλλη, ο Κέβιν Χέρβεϊ, προερχόμενος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, τη σεζόν που τελείωσε στο Eurocup είχε 12,4 πόντους με 53,8% στα δίποντα, 33,8% στα τρίποντα και 76,3% στις βολές.

Δείτε την ανάρτηση: 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News