«Έβλεπε όλη μέρα Ομπράντοβιτς - Του παραπονέθηκαν από τις Άγριες Μέλισσες!»

«Έβλεπε όλη μέρα Ομπράντοβιτς - Του παραπονέθηκαν από τις Άγριες Μέλισσες!»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια», για τις επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου βρέθηκαν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Χρήστος Δήμας και τρεις από τους πρωταγωνιστές της, Γιώργος Πλαΐνης, Αργύρης Πανταζάρας και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ τον συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος, Παύλος Τσίμας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί «κεφάλαιο» για τον Παναθηναϊκό και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει στην ταινία «είδε πολλές ώρες τον Ομπράντοβιτς, κοιμόταν και έβλεπε τον Ομπράντοβιτς»…

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Χρήστος Δήμας, «ο Γιώργος Γάλλος, που έχει τον ρόλο, είδε πολλές ώρες τον Ομπράντοβιτς, κοιμόταν και έβλεπε τον Ομπράντοβιτς. Του παραπονέθηκαν και στις “Άγριες Μέλισσες», ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος. Έπρεπε να μάθει αγγλικά, αλλά με σέρβικη προφορά.

Δεν μίλησα με τον Ομπράντοβιτς. Υπάρχει μία δυσκολία. Προσπάθησα να δώσω ένα κομμάτι για τον Ομπράντοβιτς. Ο ρόλος του είναι 40 λεπτά στην ταινία. Ή θα εγκλωβιστείς στο θέλω ή μπορεί να πάρεις πολλές πρωτοβουλίες. Θα είναι από τα μεγαλύτερα τεστ, όταν δει την ταινία. Υπάρχει προπονητική σκέψη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News