Παναθηναϊκός: Ο Ομπράντοβιτς και ο «τρελός» για τον πάγκο του Εξάστερου

Παναθηναϊκός: Μένει μέχρι νεοτέρας, με Κάτας!

Το καλοκαίρι του 2012 ήξερες ότι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποχωρούσε κλείνοντας πίσω του ένα ολόκληρο κύκλο.

Φέτος που ήταν ελεύθερος στην αγορά κι ήταν έτοιμος να κλείσει στην…Παρτιζάν, ο διάδοχος του Οντέτ Κάτας είναι καταδικασμένος να ζει ακόμα περισσότερο με το φάντασμα του Σέρβου κόουτς το οποίο θα αιωρείται στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς χάραξε ανεξίτηλα τον παναθηναϊκό ψυχισμό. Πως θα μπορούσε να γινόταν αλλιώς με τόσες επιτυχίες; Στην μέχρι τώρα πορεία και καριέρα του μας έχει δείξει πολλά ως χαρακτήρας κι ως επαγγελματίας.

Επιτυχημένος ως προπονητής σίγουρα είναι αλλά εδώ η οπτική γωνία διαφέρει. Για άλλους είναι επιτυχημένος επειδή βρίσκει πάντα αφεντικά με μεγάλα πορτοφόλια και ξέρει να αγοράζει την επιτυχία, για άλλους επειδή ως μάνατζερ είναι σπουδαίος κι έχει το χάρισμα.

Όποια άποψη και αν ενστερνίζεται κανείς, ένα είναι βέβαιο, ότι ο Ζοτς ξέρει πως να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ακόμα κι όταν είναι …απόντας! Την συμπάθειά μας καταθέτουμε ήδη στον…τρελό που θα αποφασίσει να καθοδηγήσει το τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News