Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές με καλό σουτ

Παναθηναϊκός: Ανοικτό να δοθεί δανεικός ο Ντιαλό

Ο Μεϊκόν και ο Ντιαλό που ενδιαφέρουν τον νταμπλούχο είναι πρωτίστως καλοί περιφερειακοί σουτέρ.

Πάντα όταν ένας προπονητής παίρνει μία απόφαση να πάει σε πιο σύνθετη άμυνα για να αντιμετωπίσει κάποιον παίκτη, κάτι αφήνει.

Ο Παναθηναϊκός τους …θεριστές τους διαθέτει (Χεζόνια, Νέντοβιτς) αλλά ακόμα δεν ξέρουμε με ποιους εξ αυτών θα συνεχίσει, ιδανικό θα ήταν όλοι να φώναζαν παρών στην πρώτη του κλαμπ για τη χρονιά 2021-2022 ώστε να έχει νόημα η απόκτηση των μπόμπερ που θα περιμένουν οπλισμένοι όσο οι συμπαίκτες τους θα μαζεύουν γύρω τους κόσμο που θα προσπαθήσει να ελέγξει τις διεισδύσεις τους.

Έχουμε την βεβαιότητα πως και φέτος έστω έναν αυθεντικό πλέι-μέικερ να είχε η ομάδα (με αξιόπιστο σουτ και δημιουργία) η τύχη του Παναθηναϊκού θα ήταν διαφορετική στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα είχε κάμποσους αθλητές με ψυχή, που μπορούν να μυρίσουν το φόβο του αντιπάλου και να χτυπάνε την κρίσιμη στιγμή, αλλά στην πορεία της σεζόν το κλαμπ πλήρωσε το …κοντό ρόστερ, την έλλειψη δυνάμεων που άφησε η εντολή σε Παπαπέτρου, Σαντ Ρος να παίζουν σε… 4 θέσεις, ενώ δεν υπήρχαν πολλά παιδιά που να μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα ελεύθερα σουτ που άφηναν οι μπούκες του Νέντοβιτς.

Ο Μεϊκόν και ο Ντιαλό βγάζουν το ψωμί τους χάρη στο αξιόπιστο μακρινό σουτ που διαθέτουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News