Αγραβάνης: «Ο χαρακτήρας μου δεν είναι πρόβλημα - Να γυρίσω πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό!»

Αγραβάνης: «Ο χαρακτήρας μου δεν είναι πρόβλημα - Να γυρίσω πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό!»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά την ολοκλήρωση των «μικρών τελικών» του Προμηθέα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr:

«Δεν πιστεύω ότι ο χαρακτήρας μου είναι πρόβλημα για καμία ομάδα. Μπορεί να θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι δεν έχω καλό χαρακτήρα, αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και τους προπονητές που έχω συνεργαστεί να απαντήσουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως τα κάνουν να φαίνονται. Εγώ σε όποια ομάδα και να έπαιζα, έπαιζα και για τον προπονητή μου, ό,τι και να γινότανε.

Ο κύριος Σφαιρόπουλος με έχει μαλώσει πολλές φορές, όμως στα δύσκολα με πίστευε πάντα και με έβαζε μέσα και τις περισσότερες φορές τον δικαίωνα. Το ίδιο και με τον κόουτς Γιατρά. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αν έχω κακό χαρακτήρα, μπορεί όποιος θέλει να ρωτήσει τους ίδιους τους προπονητές μου».

Για τον Ολυμπιακό:

«Τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι καλά και πρέπει να φτιάξουν για να ευχαριστιέται ο φίλαθλος κόσμος και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για κάποιο παιχνίδι. Τιμωρήθηκαν όλοι οι διαιτητές στο ματς με το Λαύριο, αλλά ο Προμηθέας δεν δικαιώθηκε στην ένσταση που έκανε. Η ομάδα μου σκέφτηκε την Εθνική ομάδα και το καλό του μπάσκετ και δεν πήγε παρακάτω το θέμα. Έπραξαν για το καλό του μπάσκετ και όχι για το καλό του Προμηθέα».

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλύτερα τι θα κάνει στην συνέχεια. Πιστεύω ότι αν οι συνθήκες δεν είναι δίκαιες ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πρωτάθλημα. Όταν καταλάβει ότι οι συνθήκες θα είναι δίκαιες για όλους, τότε θα επιστρέψει και θα έχουμε ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ο Προμηθέας, το Λαύριο, η ΑΕΚ, το Περιστέρι είναι ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και θα μπορούσαμε να βλέπαμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα με όλους μαζί. Και στο τέλος να κερδίζει ο καλύτερος. Κανείς δεν θέλει να κερδίζει άδικα η ομάδα του».

Και συμπλήρωσε:

«Εγώ έχω περάσει 6 χρόνια στον Ολυμπιακό, πολύ καλά χρόνια και πραγματικά καταφέραμε ανεπανάληπτα πράγματα και κατακτήσαμε τίτλους. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το 2016, με το τρίποντο του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Είναι στιγμές και αναμνήσεις που δεν φεύγουν από το μυαλό ενός αθλητή.

Βέβαια η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε το παρών, αναγκαστικά αφού έχουμε νέους στόχους. Σίγουρα θα ήταν τιμή μου να φορέσω ξανά την φανέλα του, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον. Εγώ θέλω να είμαι πρωταγωνιστής όπου και να είμαι και μακάρι να γυρίσω μια μέρα ως πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News