Λαύριο - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Λαύριο - Παναθηναϊκός 94-89 (Highlights/vid)

Με τρέλα για άλλο ένα!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο Λαύριο την ομώνυμη ομάδα (10/6, 21:00), θέλοντας να κάνει το 3-1 και να βάλει και πάλι γερές οριστικό τέλος στη φετινή Basket League, σηκώνοντας ακόμα ένα πρωτάθλημα και πανηγυρίζοντας ακόμη ένα νταμπλ.

Ο Εξάστερος έκανε το αυτονόητο στον πρώτο αγώνα και επικρατώντας του Λαυρίου με 100-72 πήρε κεφάλι στη σειρά. Κακή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί πίσω από τα 6,75 και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 94-89, στην παράταση. Σαφώς πιο σοβαρός και πιο προσεκτικός στο 3ο ματς, έκανε το 2-1 με σκορ 103-74. Απόψε, τελειώνει τη δουλειά!

Το Λαύριο – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Κάτας μετά το 2-1:

«Έχει ποιότητα το Λαύριο και έδειξε χαρακτήρα. Υπάρχει λόγος που βρίσκεται εδώ. Για εμάς το σημαντικό ήταν να είναι οι παίκτες πιστοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγε στους ψηλούς και ο Μπέντιλ έδειξε πόσο σημαντικός είναι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Αρχίζουμε από την άμυνα εμείς και γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση.

Λαύριο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να μπούμε σωστά από το πρώτο λεπτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Γι αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό. Έχει προσωπικότητα και ποιότητα. Μου αρέσει ο τρόπος που έπαιξε και που μας βοήθησε. Σε κάθε στιγμή πρέπει να είναι εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News