Κυρίαρχος Γκανέζος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Η κριτική των πρασίνων

Εγινε το προφανές στο β΄ μέρος του 3ου τελικού με το Λαύριο, η μπάλα πέρασε στο ζωγραφιστό απέναντι στους ημίψηλους του Λαυρίου και ο Μπεν Μπέντιλ έκανε απίθανα πράγματα.

Ο Αφρικανός ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού σημειώνοντας μία επίδοση που συνιστά ρεκόρ εξαετίας και είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 20 τελικών της League.

Ο Γκανέζος σημείωσε 28 πόντους και για να βρούμε ανάλογη επίδοση από παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά και συνολικά σε αγώνα σειράς τελικών, θα πρέπει να γυρίσουμε στον δεύτερο τελικό του 2015 όταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε επίσης 28 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (69-76).

Αυτό ήταν και νέο ρεκόρ για τον Μπέντιλ στη Basket League, αφού ξεπέρασε κατά έναν πόντο την επίδοση που σημείωσε ως παίκτης του Περιστερίου στο ματς της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2018-19 κόντρα στην Κύμη (27). Με τους 28 πόντους του ο παίκτης του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τους 700 σε 70 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News