Δεν περιμέναμε να γράψουμε κάτι τέτοιο για τον Σαντ Ρος!

Παναθηναϊκός 2021/22: Η τριπλέτα Σαντ Ρος, Χεζόνια & Νέντοβιτς φαντάζει ελκυστική

Ότι θα γράφαμε πως η απουσία του Σαντ Ρος πονάει τον Παναθηναϊκό για να πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στον Μουράτο και τον Κόζι ειλικρινά δεν το περιμέναμε.

Κι όλα αυτά για ένα παίκτη που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν μαύρη τρύπα. Τον δίμετρο Κουβανό δεν χρειάζεται να τον… γκουγκλάρουμε για να μάθουμε περί τίνος πρόκειται, ποια είναι τα δυνατά κομμάτια του παιχνιδιού του και πού υστερεί.

Σύμφωνοι, δεν είναι ο Στεφ Κάρι στο θέμα του σουτ (παρότι βελτιώθηκε εντυπωσιακά) μα διαθέτει κάμποσα στοιχεία που τον καθιστούν πολύτιμο σε μια ομάδα και τον ταυτοποιούν ως παίκτη που λειτουργεί σαν την… κόλλα.

Μπορεί να υποστηρίξει τέσσερις θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης στο “4” στις αλλαγές στα σκριν της άμυνας, διαθέτει μέγεθος και αθλητικότητα που αποτελούν προαπαιτούμενα στο σύγχρονο μπάσκετ και βγάζει ενέργεια και στις δυο άκρες του παρκέ.

Χωρίς αυτόν βλέπουμε τον Ιωάνννη Παπαπέτρου να …κατεβάζει μπάλα και να προσπαθεί να το παίξει…Τόνι Κούκοτς κάνοντας τα πάντα στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News