«Θέλω να κοιτάξω το καλό μου. Μακάρι αυτό να είναι ο Παναθηναϊκός»

«Θέλω να κοιτάξω το καλό μου. Μακάρι αυτό να είναι ο Παναθηναϊκός»

Ο Κωσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος έκανε τη διαφορά για τη Λάρισα, σχολίασε την πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό των Διαμαντίδη και Αλβέρτη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα sport24.gr

«Όλα είναι ανοιχτά, όλα τα βλέπω. Αυτή τη στιγμή δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό οπότε ό,τι και να σου πω θα είναι ψέμα. Ο κάθε αθλητής κοιτάει όλες τις προτάσεις που έχει και όλους τους παράγοντες και ευελπιστώ να κάνω την καλύτερη επιλογή για εμένα. Για την ώρα έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Νομίζω όποιον παίκτη και να ρωτήσεις αν θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό θα σου πει ναι. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι θα γίνει, θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας το καλοκαίρι, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και από εκεί και πέρα ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα θα το πράξουμε μαζί.

Τι να πω γι αυτούς τους δύο ανθρώπους; Δεν μπορώ καν να μιλήσω για τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη, έχουν κάνει τόσα στην καριέρα τους. Εγώ σίγουρα θέλω να κοιτάξω και το καλό μου. Μακάρι αυτό να είναι ο Παναθηναϊκός και να προχωρήσουμε μαζί. Από ΄κει και πέρα, δεν το ξέρω, σίγουρα θα τους ακούσω, η γνώμη τους μετράει πάρα πολύ για εμένα, θα μιλήσω μαζί του και ό,τι είναι καλύτερο και για τους δύο αυτό και θα κάνουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News