Περιμένουν περισσότερα από τον... αντι-Μακ!

Παναθηναϊκός: Ο Μπρέι πάει για μεγάλο ρεκόρ!

Ο ΤΤ Μπρέι ήταν πολύ καιρό εκτός ομάδας, τελευταία άρχισε να «πατάει» καλύτερα κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα περισσότερα λεπτά που αγωνίζεται με αποτέλεσμα να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό έχοντας περισσότερο μπάλα στα χέρια του.

Έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του (άλλωστε ο Οντέτ Κάτας επέμεινε φορτικά για τον ερχομό του) κι από τη στιγμή που ξέρει πως ο Σέλβιν Μακ δεν υπολογίζεται είναι βέβαιος ότι ως το τέλος των πλέι-οφ ο πρωταθλητής θα ζητήσει από αυτόν βοήθειες, γεγονός που τον κρατά στην τσίτα.

Θα είναι ευχής έργον να παρουσιαστεί ο Αμερικανός συγκεντρωμένος για το διάστημα που ο Σαντ Ρος θα πρέπει να μένει στον πάγκο προκειμένου να πάρει ανάσες.

Μπορεί τα ματς του πρωταθλήματος να είναι χαμηλής δυναμικότητας, αλλά μέσα από αυτά μπορούν ΟΛΟΙ να πάρουν ρυθμό και ψυχολογία, το αναφέρουμε επειδή κακώς κατά την άποψή μας ο κόουτς πάει σε μειωμένο rotation αφήνοντας εκτός εξίσωσης Κασελάκη και Μακ που δεν είναι τόσο κακοί ώστε να μην μπορούν να δώσουν ποιοτικά λεπτά απέναντι στο Γόντικα και τον Γκίκα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News