Παναθηναϊκός: Δεν ξεχνάει Ουίτινγκτον το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Δεν ξεχνάει Ουίτινγκτον το Τριφύλλι

Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον αποτελεί «καψούρα» για τους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ.

Αν και δεν γνωρίζει κανένας αν θα υπάρξει κάποια κίνηση από τον «Εξάστερο» για να κλείσει τον Αμερικανό παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, το σίγουρο είναι μόνο, πως ενδιαφέρει πολύ…

Οι πράσινοι επένδυσαν αρκετό χρόνο για τον Ουίτινγκτον (όπως και για τους Λαπροβίτολα – Μπράουν) το περσινό έτος και δεν δικαιώθηκαν. Όμως, τον παρακολουθούν ακόμα, διότι τους ταιριάζει… γάντι βάσει του τωρινού ρόστερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν δικαιώθηκε, επίσης, για την επιλογή του να πάει στους Νάγκετς, έκανε μόλις τέσσερις εμφανίσεις, τραυματίστηκε, χάθηκε και… αποχώρησε.

Ο 28 ετών Ουίτινγκτον, έπαιξε για τη Γαλατασαράι πριν υπογράψει με τους Νάγκετς. όπου είχε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους με 48,4% στο τρίποντο, 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 0,6 μπλοκ ανά παιχνίδι σε 11 παιχνίδια στο EuroCup.

Στην τουρκική λίγκα, ο Ουίτινγκτον, κατά μέσο όρο μέτρησε 12,4 πόντους και 4,9 ριμπάουντ, με 52,8% στο τρίποντο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News