«Να μείνει ο Κάτας - Παίκτης των 300.000 να παίξει για 1 εκατ. ευρώ»

Κάτας: "Καρφί" για το πρώτο ημίχρονο - "Μήνυμα" για Παπαγιάννη

Την άποψη ότι ο Οντεντ Κάτας θα πρέπει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sportdog.gr:

Για να πάμε στον Παναθηναϊκό, πώς βλέπετε την επόμενη μέρα στους Πράσινους; Είναι, παραδοσιακά, ανοιχτή η κουβέντα για το μέλλον του Κάτας στην ομάδα.

“Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μόλις τελείωσε η Ευρώπη και η κούραση, είναι πολύ βελτιωμένος γιατί κάνουν προπόνηση με μια μπάλα οι παίκτες στο χέρι και όχι με μια βαλίτσα στο χέρι. Πάντα βέβαια είμαι της άποψης ότι αν δεν τον αφήσεις τον προπονητή να φτιάξει μόνος του ομάδα, δεν γίνεται να τον κρίνεις. Δεν μπορώ να κρίνω τι θα κάνει με τους δικούς μου παίκτες, με τις δικές μου επιλογές, ο επόμενος προπονητής. Άρα θεωρώ ότι πρέπει να πάρει την ευκαιρία του ο Κάτας στον Παναθηναϊκό”.

Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννης έχουν αποδείξει ότι είναι πρώτης γραμμής Έλληνες, ενώ υπάρχουν και οι Κασελάκης, Μποχωρίδης κ.α.

“Πρέπει να μείνουν στον Παναθηναϊκό, για τον ελληνικό κορμό, οι Παπαγιάννης, Μήτογλου και Παπαπέτρου. Αυτό, βέβαια, το λέω εγώ αλλά δεν είμαι εγώ που θα τους πληρώνω. Αρκετά καλοί και οι υπόλοιποι Έλληνες, έχουν διαφορά βέβαια όσον αφορά το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο Κάτας που τους ζει καθημερινά ξέρει ποια παιδιά μπορούν να ανέβουν στο άρμα του Παναθηναϊκού”.

Νέντοβιτς και Χεζόνια έχουν ξεχωρίσει, αλλά από τους υπόλοιπους ξένους έχω την αίσθηση ότι όποιος και αν αποχωρήσει δεν θα λείψει από τον Παναθηναϊκό.

“Όλοι ξέρουν να πάρουν παιδί των 2 εκατ. ευρώ, δεν είναι δύσκολο. Αυτό που καλούνται οι προπονητές, όμως, είναι να πάρουν ένα παίκτη των 300.000 και να τον κάνουν να παίξει για 1 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η ζαριά των προπονητών. Ο Σαντ Ρος, για παράδειγμα, είναι καλός στην άμυνα. Ο Μπέντιλ είναι καλούτσικος και φθηνός. Γιατί δεν ξέρουμε αν οι Πράσινοι θα πάνε σε αύξηση του μπάτζετ και πόσο για να μιλάμε για άλλους ξένους. Όλοι ξέρουν να πάρουν τον Τζέιμς ή τον Ντε Κολό, το θέμα είναι ποιος θα τον πληρώσει”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News