Ο Παναθηναϊκός «επιστρέφει», αλλά στο ποδόσφαιρο βρήκαν «δοκάρι»!

Ο Παναθηναϊκός «επιστρέφει», αλλά στο ποδόσφαιρο βρήκαν «δοκάρι»!

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει τη μεγάλη φετινή αποτυχία του Γιάννη Αλαφούζου στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, που τυγχάνει, αυτή τη φορά, βάσει των τεκταινομένων στα υπόλοιπα ομαδικά σπορ, να είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού βγάζει ξανά… υγεία, η ΚΑΕ βάζει το όνομά της στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τα 26 χρόνια σερί με τουλάχιστον έναν τίτλο, στο βόλεϊ ανδρών οι πράσινοι τερμάτισαν σε ευρωπαϊκή θέση και στα υπόλοιπα ομαδικά σπορ του Ερασιτέχνη τα αντίστοιχα τμήματα πρωταγωνιστούν ήδη και θα εκπροσωπήσουν τον «Σύλλογο Μεγάλο» από του χρόνου, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, και στην Ευρώπη.

Ποιος λείπει από την παρέα; Το τμήμα του ποδοσφαίρου ανδρών (πρέπει να επισημαίνεται πλέον, διότι ο Ερασιτέχνης θα επανιδρύσει τμήμα γυναικών), που γνώρισε τον αποκλεισμό για τέταρτη σερί χρονιά από την Ευρώπη, όχι λόγω… χρεών, αλλά από ήττα κόντρα στη χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκαετιών στην Πρώτη Εθνική. Το τριετές πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου «εξοστρακίστηκε», που ήθελε το Τριφύλλι να επιστρέφει στα «σαλόνια» τη σεζόν 2021-2022.

«Ισόβια τροπαιούχος» έγραφε το πανό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Ισόβια… απομακρυσμένος από το αίσθημα της χαράς και της ελπίδας νιώθει ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο. Διότι τα χρόνια περνούν, συσσωρεύονται επικίνδυνα και… από προκοπή «μηδέν».

Σαν τη… μύγα μέσα στο γάλα ξεχωρίζει η ομάδα ανδρών του ποδοσφαίρου από τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Τη στιγμή που γίνονται σοβαρές κινήσεις ενίσχυσης από ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, στην ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν… τον αντι-Μπόλονι, πώς να αποδεσμεύσουν τον Αγιούμπ, γιατί μαζεύτηκαν επτά εξτρέμ, ποιος θα μείνει – φύγει, ο Μακέντα ή ο Καρλίτος, τι θα συμβεί με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των Μαουρίσιο, Βέλεθ, Κουρμπέλη…

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν «βάσεις» για την επόμενη σεζόν και ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει τον Παναθηναϊκό σε νέο πλάνο κάμποσων μηνών, έτους ή και ετών (;), μέχρι να γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα και να κάνει πρωταθλητισμό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News