Μαλέσκου: Πώς αντέδρασε μετά τη συνέντευξη Χεζόνια και την ερώτηση για την αγαπημένη του παρουσιάστρια;

Μαλέσκου: Πώς αντέδρασε μετά τη συνέντευξη Χεζόνια και την ερώτηση για την αγαπημένη του παρουσιάστρια;

Όλα ξεκίνησαν με ένα like στο Instagram από τον Μάριο Χεζόνια στην Ιωάννα Μαλέσκου και οι φήμες για φλερτ ανάμεσα στον μπασκετμπολίστα και την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ξεκίνησαν, με την ίδια να διαψεύδει ότι τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν να κάνουν το «προξενιό» στους δυο τους με χιουμοριστικές αναρτήσεις, προκειμένου εκείνος να παραμείνει στη χώρα μας και να συνεχίσει να αγωνίζεται την ομάδα τους, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε ποτέ το πολυπόθητο follow στον γοητευτικό μπασκετμπολίστα. Ωστόσο έγινε ένα follow στον Χεζόνια κι αυτό ήταν από το προφίλ της σκυλίτσας της Ιωάννας.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, μια νέα συνέντευξη του Χεζόνια στο gazzetta.gr προκαλεί ποικίλα σχόλια. Συγκεκριμένα, ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε «ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια» και εκείνος αντέδρασε γελώντας και λέγοντας στον δημοσιογράφο: «Νομίζω ότι ξέρεις».

Με τη σειρά της η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε κάπως αμήχανα σε όλο αυτό αναφέροντας: «Είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο Χεζόνια. Είναι ο Super Μάριο και λατρεύεται από το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού. Είναι παιχτούρα» και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές αξιόλογες γυναίκες παρουσιάστριες».

Με τους συνεργάτες της να την πειράζουν και να λένε πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η αγαπημένη του, εκείνη ήρθε σε αμηχανία λέγοντας «Τα φιλιά μας να στείλουμε» και ανέφερε: «Θα με κάνετε να αποσυντονιστώ».

Πηγή: znews.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News