ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Προς ανατροπή με Μακ, Μπρέι και Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στο σερί…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (18/4, 17:00), θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη Basket League.

Ο Εξάστερος με ρεκόρ 16-2 στα 18 ματς που έχει δώσει στην Basket League βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας βέβαια αγώνες λιγότερους από τις αντίπαλες ομάδες. Την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε εντός έδρας το Λαύριο με σκορ 105-69.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 96-67. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν θα έχει τον Τι Τζέι Μπρέι.

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Μακ:

«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Φυσικά και δεν μας αρέσουν τα σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται έξτρα προσοχή και να προσεγγίζουμε τα ματς όπως πρέπει από την αρχή. Μας έλειψε η σταθερότητα αλλά και οι απουσίες. Εγώ έχασα κάποια, δεν ήρθα από την αρχή και δεν είχα σταθερότητα. Ο Μάριο ήρθε αργότερα. 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Σε κάποια ματς η προπονήσεις τον είχαμε σε άλλα όχι. Πολλά έχουν να κάνουν και με την χημεία της ομάδας. Θέλουμε όμως να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News