«Ο Γιαννακόπουλος ήταν ο τρελός του χωριού»

«Ο Γιαννακόπουλος ήταν ο τρελός του χωριού»

Αθλητική εφημερίδα σχολιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωλίγκα. Τι αναφέρει για τον ΔΗμήτρη Γιαννακόπουλο, για τον οποίο όλοι έλεγαν ότι είναι ο «τρελός του χωριού».

Αναλυτικά όσα γράφει η LIVESPORT:

Μέχρι πέρυσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός ήταν «οι τρελοί του χωριού». Κάθε φορά που τα έβαζαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου, όχι επειδή είχαν προσωπικά μαζί του, αλλά γιατί έκριναν – και επιχειρηματολογούσαν γι΄αυτό- ότι ο CEO της Ευρωλίγκας δεν παίζει καθαρό παιχνίδι απέναντι σε όλες τις ομάδες και κυρίως απέναντι στην ίδια διοργάνωση, άκουγαν ότι πρόκειται για άλλοθι και δικαιολογίες.

Και τώρα, ω του θαύματος, έγινε γνωστό ότι επτά (7, παρακαλώ!) ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, συναντήθηκαν (μέσω εκπροσώπων τους) στην Αθήνα «εκφράζοντας τις απορίες τους για οικονομικά θέματα της Ευρωλίγκας» κάποιοι μάλιστα κάνοντας λόγο και για «κακοδιαχείριση»!

Προφανώς, επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, εκείνοι που πρέπει να πάρουν θέση είναι όλοι οι συνέταιροι του μαγαζιού, όλες οι ομάδες. Και οι ισπανικές. Μέχρι να βγει όμως «λευκός καπνός» υπάρχει ένα δεδομένο. Ο Γιαννακόπουλος δεν ήταν «ο τρελός του χωριού» όταν τα έλεγε για τον Μπερτομέου. Μάλλον το εν λόγω «χωριό» της Ευρωλίγκας πουλούσε ολίγη (ή αρκετή) «τρέλα»…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News