Αγώνες "μαρτύριο" - Νέα ήττα ο Παναθηναϊκός

Αγώνες "μαρτύριο" - Νέα ήττα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, που ξέμεινε από στόχους στη φετινή Ευρωλίγκα, γνώρισε μία ακόμη ήττα στη φετινή διοργάνωση. 97-82 από τη Μπασκόνια.

Σε “μαρτύριο” εξελίσσονται οι τελευταίοι αγώνες για το τριφύλλι. Οι πράσινοι χωρίς κανένα στόχο στην Ευρωλίγκα, δείχνουν να μην μπορούν στο πνεύμα των αγώνων με αποτέλεσμα να χάνουν και με βαρύ σκορ, αλλά και με κάτω τα χέρια.

O Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι με την Μπασκόνια έχοντας καλή αμυντική λειτουργία και τον Μήτογλου σε καλή μέρα.

Οι πράσινοι με δύο τρίποντα στην αρχή της πρώτης περιόδου πήραν μία μικρή διαφορα 6 πόντων όμως η Μπασκόνια με 5/5 τρίποντα πήρε προβάδισμα στο σκορ (21-25)

Στην δεύτερη περίοδο ο Εξάστερος συνέχισε με τον ίδιο τρόπο με την Μπασκόνια να σκοράρει κατά κύριο λόγο με βολές και τρίποντα.

Οι Ισπανοί είχαν απίστευτη ευστοχία από το τρίποντα καθώς σούταραν με 88.9% (8/9) στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μήτογλου από την πλευρά του Παναθηναϊκού να κάνει θαύματα στο γήπεδο με 18 πόντους σε 18 λεπτά και το σκορ στο 41-49

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπασκόνια κατάφερε να ανεβάσει κι άλλο την διαφορά με τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται επιθετικά και αμυντικά και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 72-59

Οι Ισπανοί ήταν ασταμάτητοι και στην τέταρτη περίοδο από την γραμμή του τριπόντου με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να πλησιάσει στο σκορ και να γνωρίζει άλλη μία ήττα με 97-82

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Αγώνες "μαρτύριο" - Νέα ήττα ο Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News