Παναθηναϊκός: Το πλάνο Κάτας για τον Μποχωρίδη

Ιωνικός - Παναθηναϊκός 53-79: Highlights - Video

Ακόμα μια καλή εμφάνιση του Λευτέρη Μποχωρίδη στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι. Ο Θεσσαλονικιός κάνει μεστή σεζόν.

Το ποσοστό του στο τρίποντο είναι υψηλό (46%, 7 πόντοι ανα παιχνίδι..) έχει mentality κλασσικού σουτέρ, αριστερόχειρας, με πολύ ωραίο μηχανισμό εκτέλεσης κι απελευθέρωσης, απλά πρέπει να βελτιώσει το shot selection του του χρόνου αν θέλει να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Κάτας ενδιαφέρεται πραγματικά για την περίπτωση του και θέλει να τον εντάξει σε πρωταγωνιστικό πλαίσιο.

Από τότε που ανέλαβε ο Ισραηλινός ο Μποχωρίδης περνάει αρκετή ώρα στο παρκέ. Η περίπτωση του, σε σχέση με τη μεταπήδηση του στο κορυφαίο επίπεδο, έχει κι άλλο συν εκτός από το σπουδαίο του μέγεθος για γκαρντ (1.96).

Μπορεί να μπει στη κατηγορία των παικτών που θεωρούνται “σπεσιαλίστες”, πίσω από τους σταρ της ομάδας, να ενταχθεί με τον καιρό στους καλούς role players που κάνουν ένα πράγμα καλά (π.χ. σουτ, άμυνα) που για όλους τους προπονητές θεωρούνται…χρυσάφι.

Τέτοιοι αθλητές έχουν καλύτερη τύχη να συγκεντρώσουν περισσότερα λεπτά από παίκτες πιο ολοκληρωμένους αλλά χωρίς κάποιον τομέα που ακουμπούν το άριστα. Ο Λευτέρης δουλεύει σε αυτή την κατεύθυνση ώστε να αποτελέσει τέτοιο τύπο παίκτη, θέλει βελτίωση ακόμα αλλά έχει το πακέτο…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News