Παναθηναϊκός - Μπασκόνια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Έκανε την ανατροπή - Απέφυγε την ήττα σοκ ο Παναθηναϊκός

Εντός είναι αλλιώς! Επιστροφή στις νίκες…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπασκόνια (30/3, 21:00), θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Ο Εξάστερος ηττήθηκε (85-65) την περασμένη αγωνιστική στο Σινάν Ερντέμ από την Εφές. Τώρα το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να συνδυάσουν μια τέτοια με επιστροφή στις νίκες. 

Το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας μετά την ήττα από την Εφές:

«Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Εφές πρέπει να κάνεις ολοκληρωμένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην άμυνα αλλά δεν αρχίσαμε αρκετά επιθετικά, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ σωστά. Αυτό έγινε στην αρχή.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Όταν αρχίζεις έτσι δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι σε μια ομάδα σαν την Εφές. Μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Έχει πολλή ποιότητα ειδικά στα γκαρντ. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Η επίθεση ήταν το βασικό μας θέμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News