Παναθηναϊκός - Μεσολόγγι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Έκανε την ανατροπή - Απέφυγε την ήττα σοκ ο Παναθηναϊκός

Εντός είναι αλλιώς…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μεσολόγγι (27/3, 20:00), θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη Basket League.

Ο Εξάστερος με ρεκόρ 14-2 στα 16 ματς που έχει δώσει βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας βέβαια 2 αγώνες λιγότερους. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε στο Περιστέρι της ομώνυμης ομάδας με 74-68 στην 4η διαδοχική εγχώρια νίκη του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 73-66.

Το Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας για το ματς με το Περιστέρι:

«Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για μας ωστόσο πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στο Περιστέρι που έκανε καλό ματς. Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα για μας. Στο πρώτο δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι απέναντι στην επιθετικότητα. Δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι όπως πριν από κάθε παιχνίδι.

Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, βάλαμε έναν στόχο στα αποδυτήρια. Να μην δεχθούμε περισσότερους από 30 πόντους. Τα πήγαμε καλύτερα και δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους ωστόσο έτσι πρέπει να παίζουμε συνέχεια στην άμυνα. Από τη στιγμή που παίξαμε καλά στην άμυνα, πήραμε και αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα, αλλά το θέμα είναι να δείχνουμε τον ίδιο χαρακτήρα και όταν ξεκινάμε τα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News