Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Συνεχίζει δυνατά για ακόμα μια καλή εμφάνιση και νίκη!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (19/3, 21:00), θέλοντας να χτίσει νικηφόρο σερί στη Euroleague.

Ο Εξάστερος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχε στην Ευρωλίγκα, συντρίβοντας εντός έδρας τη Μακάμπι με 81-63. Τώρα, στην 30η αγωνιστική της διοργάνωσης, αυτοσκοπός για τον Παναθηναϊκό είναι να πραγματοποιήσει ακόμα μια μεγαλειώδη εμφάνιση και να κάνει τη δεύτερη σερί νίκη του.

Το Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα αμυντικά. Οι περιφερειακοί της πιέζουν πολύ.  Είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο θα επιτεθούμε. Πρέπει να προστατεύσουμε την μπάλα, να μοιράσουμε σωστά, να κυκλοφορήσουμε σωστά. Πρέπει επίσης να είμαστε έξυπνοι και να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, να πιέσουμε. Είχαμε ένα καλό ματς κόντρα στην Μακάμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Πάντα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι μας. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για κάθε αντίπαλο. Πρέπει να προσέξουμε τους γκαρντ τους και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στους σκόρερ τους.

Παίζουμε με ψηλά σχήματα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μέγεθός μας για να τους “ενοχλήσουμε” στην άμυνα. Σαν προπονητής μου αρέσει το up tempo παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το σημαντικό είναι να προστατεύουμε την μπάλα και να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News