Παναθηναϊκός - Ιωνικός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη

Με φόρα από τη Μακάμπι…

Επιστροφή στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ιωνικό (13/3, 20:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Με φόρα από την εντός έδρας νίκη επί της Μακάμπι το Τριφύλλι και μετά από σερί νίκες εντός των συνόρων, προβάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Το φετινό θα είναι το 39ο για τον Σύλλογο και το 1ο για τον… τρελαμένο Σούπερ Μάριο.

Άπαντες στη διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού Όντετ Κάτας, πλην του Νεμάνια Νέντοβιτς, που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάθεση του κόουτς είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που δεν έχει δηλωθεί στην Euroleague.

Το Παναθηναϊκός – Ιωνικός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας μετά το ματς με τη Μακάμπι:

«Είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα. Αν δεν κάναμε λάθη και παίζαμε έξυπνα, όσο το κάναμε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς». 

Παναθηναϊκός – Ιωνικός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Για το πόσο αλλάζει την εικόνα η απουσία του Νέντοβιτς ανέφερε τα εξής: «Από τη στιγμή που λείπει ο Νέντοβιτς έχουμε οδηγηθεί σε ψηλά σχήματα. Κάποιες φορές έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μας λείπει η ποιότητα του Νέντοβιτς. Ελπίζουμε να επιστρέψει άμεσα. Έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε αλλαγές σε άμυνα και επίθεση μέχρι να επιστρέψει και εκείνος στη δράση. Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News