«Κολοσσός» ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο

«Κολοσσός» ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο

Με σύμμαχο το τρίποντο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιβλήθηκε του Κολοσσού στη Ρόδο με 82-95 και ανέβηκε στο 12-2. Επέστρεψε με θετική εμφάνιση ο Παπαπέτρου, «ζεστοί» οι Ουάιτ και Σαντ Ρος, κοντά στο double – double ο Μακ.

Στο τρίτο παιχνίδι τους μέσα σε μια εβδομάδα, οι πράσινοι συνάντησαν έναν αξιόμαχο Κολοσσό, που τους κράτησε σε εγρήγορση μέχρι και την τέταρτη περίοδο.

Οι παίκτες του Όντεντ Κάτας, που από το ξεκίνημα της β’ περιόδου, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, διαχειρίστηκαν την κατάσταση και με άψογη επίδοση από το τρίποντο (16/24 τρίποντα), σε ένα καλό δημιουργικά παιχνίδι (26 ασίστ, 8 ο Μακ), έφεραν εις πέρας την αποστολή.

Απόντος του Χεζόνια, πολύτιμη βοήθεια χάρισε ο Παπαπέτρου με 20 πόντους, ενώ ο Ουάιτ συνδέθηκε με το καλάθι τέσσερις φορές σε ισάριθμες προσπάθειες από τα 6,75. Στους 12 πόντους ολοκλήρωσε το ματς ο Σαντ Ρος.

Πλέον, το Τριφύλλι θα πάρει μια ανάσα, ενόψει του επόμενου ευρωπαϊκού αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Κολοσσός» ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News