Ντεμπούτο «Super Mario» με σούπερ αποδόσεις

Μοναδικός Χεζόνια: Έκανε πρόβα τον πανηγυρισμό του μπροστά στην «13»!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει με το πόδι πατημένο στο… γκάζι στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Ο.Α.Κ.Α (21:00). Οι «πράσινοι» έκαναν σκόνη και θρύψαλα την άμυνα του Άρη στο τελευταίο χρονικά ματς (94-72), «βομβαρδίζοντας» πίσω από την γραμμή των 6,75 (20/43).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τι Τζέι Μπρέι, που σημείωσε 8 τρίποντα στο ντεμπούτο του (ρεκόρ συλλόγου) και με 25 πόντους έδειξε έτοιμος να βοηθήσει και να δώσει πολύτιμες ανάσες στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ενόψει Μπάρτσα, ο Όντετ Κάτας θα έχει στην διάθεσή του τον Super Mario, που έμεινε εκτός στα ματς με Άλμπα και Άρη.  

Ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ σύμφωνα με τον Ισραηλινό κόουτς είναι 100% έτοιμος και θα κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, απέναντι στον σύλλογο που τον ανέδειξε πριν από 9 χρόνια! Μάλιστα, με δεδομένη την απουσία του Νέντοβιτς και το απρόοπτο με Παπαπέτρου, ο Χεζόνια αναμένεται να πάρει προσπάθειες και το line των 11,5 πόντων σε απόδοση 1,87 μοιάζει προσιτό.

Πέρα από την ενίσχυση στην περιφέρεια, οι «πράσινοι» έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αφού έφυγαν νικητές από το παρκέ στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις των Καταλανών στην Αθήνα. Βάσει αυτού και της αγωνιστικής ανόδου, ο άσος στο χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,89 αποκτά αξία. Αν το Ο.Α.Κ.Α ήταν γεμάτο, θα αγοράζαμε ακόμα και την απλή νίκη.

Τέλος, ένα ακόμα ειδικό στοίχημα που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το over 15,5 τρίποντα συνολικά στο ματς, σε απόδοση 1,75. O Παναθηναϊκός εκτελεί συνολικά με 34,4% φέτος, ποσοστό που ανεβαίνει στο 35,2% στα εντός. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους είναι η 4η καλύτερη σε αυτό τον τομέα, με ποσοστό που ξεπερνά το 40%.

 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News