Αξίζει γενναία αύξηση σε Μήτογλου

Μήτογλου: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Χίμκι

Προφανώς ο Ντίνος Μήτογλου θα έχει καλές προτάσεις στο τέλος της σεζόν για να εξετάσει το μέλλον του.

Προφανώς ο Ντίνος Μήτογλου θα έχει καλές προτάσεις στο τέλος της σεζόν για να εξετάσει το μέλλον του.

Ο διεθνής φόργουορντ είναι από τους καλύτερους ψηλούς που κυκλοφορούν, έχει άλλα 10 χρόνια καλού μπάσκετ μπροστά του και κάμποσοι σύλλογοι τον γλυκοκοιτάζουν, εκτός από τον «αιώνιο» (που αναζητά αντι-Πρίντεζη) υπάρχει η Μακάμπι και ποιος ξέρει ακόμα πόσοι μνηστήρες θα εμφανιστούν.

Το μυστικό του αθλητή παρουσιάζεται στην αγάπη του για προπόνηση, τον βλέπεις πια με τι αυτοπεποίθηση πατά στο παρκέ, έτοιμος να γίνει το αφεντικό του αγώνα, με όπλο το σωστό διάβασμα, το «χτύπημα» στα «μις ματς» που δημιουργούνται στην άμυνα των αντιπάλων, στην ηρεμία που αναλύει το παιχνίδι, στη συγκέντρωσή του, στην έφεσή του στο ριμπάουντ.

Εδώ και πολύ καιρό ο Μήτογλου έχει αποδείξει πως πρόκειται για παίκτη EuroLeague και μάλιστα από τα ψηλά ράφια. Πάει π.χ φέτος στον πάγκο και το κοινό αρχίζει να… σταυροκοπιέται για τον (κατά τα άλλα τιμιότατο!) Μπεν Μπεντίλ.

Ο Ντίνος δεν είναι απλά ο παίκτης που θα κάνει support στους σούπερ σταρ Νέντοβιτς και Χεζόνια αλλά παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει στις πλάτες του ομάδα EuroLeague! ‘

Αν τον κρατήσεις περισσότερα χρόνια στο Μαρούσι θα έχεις προβεί ίσως στην πιο value for money κίνηση σου, με τον αθλητή να αποτελεί από πέρσι έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες σου.

Ο τρόπος που αγωνίζεται, η σιγουριά που προσδίδει όταν παίρνει μπάλα στο low post, η αυτοπεποίθηση που βγάζει, το πόσο καλός ριμπάουντερ είναι (σε σημείο να πηδάει σε όλες τις φάσεις, να βγάζει ενέργεια και να κυνηγάει χαμένες μπάλες), σύντομα θα …τοκιστούν με νέο βαρβάτο συμβόλαιο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News